Αυτοδιοίκηση

Τι θα γίνει την Κυριακή στο Μαρούσι – Μια πλήρης ανάλυση

Τι θα γίνει την Κυριακή στο Μαρούσι – Μια πλήρης ανάλυση
Ο δεύτερος γύρος των εκλογών για τον Δήμο Αμαρουσίου θα είναι... ντέρμπι.

Μάχη σώμα με σώμα προβλέπεται μεταξύ ΑμπατζόγλουΚαραμέρου. Κι αυτό γιατί μπορεί η διαφορά να είναι 9 μονάδες, αλλά η διαφορά ψήφων είναι περίπου 3.000 και όσοι δεν ψήφισαν στον α’ γύρο Αμπατζόγλου ή Καραμέρο πάνω από 13.800! Τι μεσολάβησε όμως από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι σήμερα.

Πράξη 1η debate στην ΕΡΤ

Την Τρίτη ο Γιώργος Καραμέρος ισοπέδωσε τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Έχοντας τηλεοπτική αλλά και Αυτοδιοικητική εμπειρία εξέθεσε τον “χαρούμενο” από την πρώτη Κυριακή πρώην διοικητή του ΙΚΑ. Το μεσημέρι μάλιστα σε μία σπασμωδική αντίδραση, υποστηρικτής του Αμπατζόγλου πόσταρε στο Facebook την φωτογραφία ενός κουκουλοφόρου και απειλές για όσους δεν ψηφίσουν τον κύριο Αμπατζόγλου!

Το ίδιο απόγευμα για ρελάνς η παράταξη Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τη συμμαχία με τον Γιάννη Νικολαράκο. Αναμενόμενο καθώς πολλοί χαρακτηρίζουν ως πολιτικό λαγό τον Νικολαράκο και αυτό φάνηκε και λίγες μέρες πριν την πρώτη κάλπη. Υπάρχουν όμως αντιδράσεις μέσα στο ψηφοδέλτιό του κυρίως γιατί ο κ. Νικολαράκος αποφάσισε χωρίς να ενημερώσει κανέναν (Νταλούκας, Ζωγόπουλος, Μαραγκάκης κ.λπ.).

Την Τετάρτη ο Αμπατζόγλου επανήλθε με την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Κώστα Ρώτα και την κόρη του Μαρία, γεγονός που δημιούργησε ενθουσιασμό στις τάξεις του συνδυασμού Αμπατζόγλου, καθώς έφτασε θεωρητικά τις 19 έδρες, αλλά οργή στους χίλιους και πλέον ψηφοφόρους του Ρώτα, που επίσης δεν ρώτησε κανέναν για την επιλογή του.

Έξαλλοι όπως μαθαίνουμε οι κ.κ Ιατρίδης, Δέγλερης, Κουλούτζος κ.λπ που την Κυριακή θα ψηφίσουν λογικά ανάποδα από την επιλογή του αρχηγού τους. Το απόγευμα της Τετάρτης είχαμε το δεύτερο Debate στην εφημερίδα «Αμαρυσία».

Εκεί ο Καραμέρος εμφανίστηκε λιγότερο επιθετικός (από το πρώτο debate της ΕΡΤ) και πιο διαβασμένος από τον αντίπαλό του, ο οποίος είχε μπροστά του πολλά χαρτιά τα μπέρδευε και γενικά έδειξε ότι θέλει χρόνο προσαρμογής στην Αυτοδιοίκηση.

Σήμερα, Πέμπτη, ήρθε η ανακοίνωση του Νώντα Γαρδέλη και της Μαρίνας Πατούλη που δείχνουν Καραμέρο, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- και ο Παναγιώτης Βραχνός δεν θέλει να ακούει Αμπατζόγλου και τους παλιούς συμβούλους και αντιδήμαρχους που εξελέγησαν. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή την πρώτη μισή εβδομάδα ο Αμπατζόγλου μάζευε έδρες και ο Καραμέρος ψήφους!

Και εδώ έρχεται το σημείο-κλειδί.

Είναι γνωστό ότι ο Καραμέρος “πλήγωσε” τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με την άρνησή του να δεχτεί την υποστήριξη από το κυβερνών κόμμα. Εκτός δεύτερου γύρου δε υπάρχει ένα 11% με 14% αριστερής και κεντροαριστερής ψήφου πέραν των Γαρδέλη και βραχνού.

Άρα την Κυριακή στο Μαρούσι θα έχουμε ντέρμπι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments