Ελλάδα

Ο Αρκάς απάντησε: Γι αυτό επιτίθεμαι στον Τσίπρα – Τι θα κάνω με τον Μητσοτάκη

Ο Αρκάς απάντησε: Γι αυτό επιτίθεμαι στον Τσίπρα – Τι θα κάνω με τον Μητσοτάκη
Ο Αρκάς απάντησε στους επικριτές του και αποκάλυψε γιατί επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η σχέση… αγάπης που έχει αναπτύξει ο Αρκάς με τον Αλέξη Τσίπρα απ’ όταν έγινε πρωθυπουργός είναι γνωστή. Ο διάσημος σκιτσογράφος έχει ουκ ολίγες φορές σατιρίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό με το καυστικό του χιούμορ. Άλλωστε, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει σχολιάσει και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, όπως είναι λογικό, τα σκίτσα του αρκετές φορές έχουν δεχθεί αρκετή κριτική.

Ωστόσο, με μια εκτενή ανακοίνωση του στο Facebook, ο Αρκάς απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε, για τα όσα λέει για την κυβέρνηση και τις εκλογές. Ο διάσημος σκιτσογράφος τόνισε ότι τα σχόλια του δεν έχουν κάποιο πολιτικό πρόσημο. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο λόγος που επέκρινε την κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Τέλος, ο Αρκάς τόνισε ότι εφόσον η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αρκά:

«ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Ο Αρκάς δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ πολιτικός γελοιογράφος. Η δουλειά του βρίσκεται στις κόμικς σειρές του και στα βιβλία του. Στα social media σχολιάζει την επικαιρότητα, όπως κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, απλώς ο σχολιασμός του γίνεται με σκίτσα γιατί έτσι έχει μάθει να εκφράζεται. Τα σκίτσα αυτά δεν έχουν πολιτικό πρόσημο, γιατί η αντίθεσή του με την απερχόμενη κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Δεν υπήρχαν περιθώρια πολιτικής κριτικής.

Είμαστε βέβαιοι πως αν η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, ο Αρκάς θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της. Άλλωστε τα μέχρι τώρα σκίτσα-σχόλια του που έχουν αναρτηθεί στο Facebook δεν είναι προσωποποιημένα. Θα κριτικάρουν πάντα την χυδαιότητα και τον αμοραλισμό οποιασδήποτε κυβέρνησης και οποιασδήποτε εξουσίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments