Lifestyle

Gus G: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του και για τον Ozzy Osbourne (vids)

Gus G: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του και για τον Ozzy Osbourne (vids)
Ο Gus G μίλησε και για τον Ozzy Osbourne για τον οποίο είπε πως είναι πολύ αστείος άνθρωπος και σε κάνει συνεχώς να γελάς.

Ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show“, και μίλησε για την τεράστια καριέρα στον χώρο της hard rock και της ηλεκτρικής κιθάρας. Ο ευρύτερος κόσμος γνώρισε τον Gus G όταν εκείνος εμφανίστηκε τη βραδιά της Eurovision με την κιθάρα του, προκειμένου να ανακοινώσει τη βαθμολογία της χώρας μας για τις συμμετοχές στον διαγωνισμό.

Ο Έλληνας κιθαρίστας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του μέχρι σήμερα αλλά κυρίως για τη συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne. Ο Gus G αποκάλυψε πως είχε συνεργαστεί και με τους Lordi. Οι Lordi είναι το συγκρότημα με τα “τέρατα” που αναδείχθηκαν νικητές στον διαγωνισμό της Eurovision, όταν τον διοργάνωσε η Ελλάδα το μακρινό 2006.

Ο Gus G μίλησε και για τον Ozzy Osbourne για τον οποίο είπε πως είναι πολύ αστείος άνθρωπος και σε κάνει συνεχώς να γελάς. Επίσης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να κάνει τον διάσημο καλλιτέχνη να τον απολύσει από κιθαρίστα του.

Μία αποκάλυψη του καλλιτέχνη που ξάφνιασε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ότι είναι παντρεμένος. Ο ίδιος αποκάλυψε τα πάντα για τον ροκ γάμο του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments