Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Πέμπτη (30/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Πέμπτη (30/5/19)
Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Πέμπτη (30/5/19).

Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Πέμπτη (30/5/19). Κριός:  Είναι μια εποχή που θέλεις να αφήσεις τη φαντασία σου να περιπλανηθεί…. και υπάρχουν πολλά ερωτικά οφέλη, αν το κάνεις. Είναι πιθανό να φτιάξεις ένα συγκεκριμένο όραμα στο μυαλό σου- και να ανακαλύψεις πως δεν είναι κάτι άπιαστο ή μακρινό. Το να αφήνεσαι σε ρομαντικές ονειροπολήσεις είναι όχι μόνο χρήσιμο….αλλά υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή και από το σύμπαν!

Ταύρος: Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος θα σου προτείνει ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με τη σχέση σου…. ή το πώς αντιλαμβάνεται τη στάση σου, στην τωρινή σου σχέση. Είσαι όμως δεκτικοί στις απόψεις του? Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένη. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, για να σου πει αν κάποιος ενδιαφέρεται υπερβολικά για τις υποθέσεις σου ή γενικά προσπαθεί να σε βοηθήσει.

Δίδυμοι: Αν είσαι ελεύθερη, τότε η αποκάλυψη του πραγματικού χαρακτήρα κάποιου, μπορεί να αλλάξει γρήγορα την αντίληψή σου. Θα ανακουφιστείς…. επειδή αυτό που έρχεται στο φως γίνεται σε αυτό το πρώιμο στάδιο της γνωριμίας σας. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα υιοθετήσεις μια λιγότερο ιδεαλιστική άποψη για το σύντροφό σου. Όμως αυτό δεν πιστεύεις πως θα μειώσει την αγάπη ή το πάθος στη σχέση σας! Κάποιος σεξουαλικός διαφωτισμός…. Περιμένει!

Καρκίνος: Ξέρεις πως υπάρχει κάτι βαθύτερο που περιμένει να εμφανιστεί στη σχέση σου, και θα υπάρξουν αρκετοί τρόποι για να συμβεί. Θα ανακαλύψεις, πως η ανάπτυξη ή η ενίσχυση των πνευματικών σου συμφερόντων ενισχύει τον δεσμό σας. Υπάρχει επίσης μια δημιουργική γωνία, που θέλεις να εξερευνήσεις. Ίσως αυτά τα δύο να συνδέονται. Σε κάθε περίπτωση, έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι η σχέση σου, θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια να γίνει ισχυρότερη, αν είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και χρησιμοποιείτε τη φαντασία που έχετε και οι δύο!

Λέων: Αν ήσουν άνετα με την παθιασμένη σχέση σου, αλλά ένιωσες κάποια στιγμή ότι θα χρειαζόταν λίγο περισσότερη φαντασία, τότε έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να τα καταφέρεις τώρα. Θα εκπλαγείς από την περιοχή που θα εξερευνήσεις και από τις απολαύσεις που θα προκύψουν! Ακριβώς εκεί που πίστευες ότι δεν έχεις βιώσει πολλά πράγματα, θα σε περιμένει τουλάχιστον μια ευχάριστη έκπληξη!

Παρθένος: Όταν πρόκειται για τις ερωτικές σου υποθέσεις, είναι σημαντικό να αποδεχτείς πως, όσο περισσότερο λες στον εαυτό σου κάτι, τόσο πιο πιθανό είναι να το πιστέψεις. Αυτό σου δίνει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να εφαρμόσεις μια τέτοια σκέψη θετικά. Επειδή θα μπορούσες εύκολα να πείσεις τον εαυτό σου για κάτι αναληθές…. ή βασισμένο μόνο σε διάφορα κουτσομπολιά.

Ζυγός: Αν μοιραστείς ευθύνες ή κουραστικά καθήκοντα με τον εραστή σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Ακόμη και αν δεν σημαίνει πως πρέπει να καταβάλλετε σωματική προσπάθεια, η ανταλλαγή με άλλους τρόπους μπορεί να είναι ευχάριστη. Αν έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που εσύ και το ταίρι σου, αποφασίσατε μαζί να βρείτε την επόμενη περιπέτεια σας ή να κάνετε καινούργια σχέδια για να πετύχετε κάποιους στόχους…. τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός: Η πρόοδος στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι ευκολότερη αν αλλάξεις στάση. Με άλλα λόγια, χαλάρωσε και σκέψου τί χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να το επιτύχεις. Να εστιάζεις λιγότερο, σε ό,τι μπορεί να σου απορροφήσει πολύ ενέργεια. Κάνε αυτό που σου αρέσει, αλλά παρακολουθώντας στενά μια διαδικασία για κάποιο διάστημα, θα μπορούσε να φέρει ένα εκπληκτικό και πολύ πιο ευχάριστο αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: Pixabay

Τοξότης: Μπορεί να πρόκειται για την κοινωνική σκηνή που σε καλεί ή για την προσοχή και την προσπάθεια που είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις στη σχέση σου, το γεγονός πως πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες. Αν μπορείς να πιέσεις να ολοκληρωθούν γρηγορότερα ορισμένες ευθύνες σου- με τη γνώση αυτών που σε περιμένουν αργότερα- τότε θα ωφεληθείς. Η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει…….. και σίγουρα θέλει να βιώσει διέγερση και ενθουσιασμό τώρα.

Αιγόκερως: Μπορεί να πρόκειται για κάποια σχέση από το παρελθόν ή πιθανόν να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον προηγούμενο εραστή σου. Το μυαλό σου αυτόματα, θα αρχίσει ν’ αναπολεί τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η αντανάκλαση ή η βόλτα στο παρελθόν, μπορεί να είναι ευχάριστη….. αλλά μόνο όσο είναι σύντομη. Διαφορετικά, θα μπορούσες να αρχίσεις να το βλέπεις πολύ ιδεαλιστικά, και όχι ρεαλιστικά. Δεν μπορείς να αναδημιουργήσεις μια παλιά κατάσταση, όσο καλή και να ήταν.

Υδροχόος: Μια δύσκολη συζήτηση με τον εραστή σου, θα σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις πως ο σύντροφός σου δε σε ακούει. Η διαφορά θα μπορούσε να είναι εμφανής, και μπορεί να είναι το πείσμα του που τον εμποδίζει να δεχτεί την άποψή σου. Εκτός αν είναι πρόθυμος να γίνει πιο ευέλικτος και να δεχτεί να επαναλάβετε τη συζήτηση, άλλη μια φορά.

Ιχθύες: Αν καταβάλλεις έντονες προσπάθειες να πατήσεις με τα δυο πόδια στη γη…. τότε το μυαλό σου, δε θα περιπλανηθεί, καθιστώντας ευκολότερο για σένα, να ακούς. Κάτι τέτοιο μπορεί να σ’ εμποδίσει να συμφωνήσεις σε κάτι… και αργότερα ν’ αναρωτηθείς, πώς ή γιατί το έκανες. Όταν συζητάς με το ταίρι σου, προσπάθησε να είσαι παρούσα με κάθε τρόπο, επειδή μπορεί να εξοικονομήσεις την ταλαιπωρία ή την αμηχανία που θα νιώσεις….αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments