Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Κλείνει” Μπρούνο Φερνάντες με… τρελά λεφτά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Κλείνει” Μπρούνο Φερνάντες με… τρελά λεφτά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες έναντι 80 εκατ. ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο για την επόμενη σεζόν, να μην επαναληφθεί η αποτυχία της φετινής. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν τραγικοί μέχρι και τα τέλη του 2018. Η έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βελτίωσε για λίγο καιρό την κατάσταση, αλλά εντέλει ο Νορβηγός δεν μπόρεσε να «σουλουπώσει» πλήρως την ομάδα. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να τερματίσει μόλις στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι τέτοιο, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλουν να ξανασυμβεί. Γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το ρόστερ με ό,τι ζητήσει ο Σόλσκιερ.

Ο 46χρονος τεχνικός φέρεται να τους έχει υποδείξει ήδη τον πρώτο του στόχο. Αυτός είναι ο Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Νορβηγός τεχνικός θεωρεί πως ο μέσος των «λιονταριών» είναι ιδανικός για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Γι΄αυτό και στη Γιουνάιτεντ κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα είναι το μεγάλο φαβορί για να τον «κλείσουν».

Τον ήθελε ο Γκουαρντιόλα, αλλά…

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να φτάσει και τα 80 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον παίκτη «γλυκοκοίταζε» λίγο καιρό πριν και η συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσέφερε 50 εκατ. για να τον αποκτήσει. Ο Φερνάντες ήταν εξαιρετικός τη φετινή σεζόν και μέτρησε 32 γκολ και 18 ασίστ σε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Είμαι με τη Σπόρτινγκ, δεν έχω κάνει επαφές με κανέναν σύλλογο, τουλάχιστον προς το παρόν. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ γιατί έχω πολλά να δώσω στην εθνική ομάδα», ανέφερε ο Φερνάντες ο οποίος δεν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με άλλη ομάδα, ενώ να σημειωθεί πως βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τους τελικούς του Nations League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments