Lifestyle

Αντώνης Σρόιτερ: Η ανάρτηση και το μήνυμά του για τους ψηφοφόρους του Αρτέμη Σώρρα

Αντώνης Σρόιτερ: Η ανάρτηση και το μήνυμά του για τους ψηφοφόρους του Αρτέμη Σώρρα
Ο Αντώνης Σρόιτερ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους επέλεξαν να ψηφίσουν τον Αρτέμη Σώρρα στις εκλογές.

Στους ψηφοφόρους του Αρτέμη Σώρρα αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Instagram ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στους περίπου 30 χιλιάδες ανθρώπους που ψήφισαν τον προφυλακισθέντα κ. Σώρρα στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι όλοι αυτοί πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τίποτα, γιατί εκείνος θα βγει από τη φυλακή και θα σώσει τους πάντες. Παράλληλα, συνόδευσε την ανάρτηση του με μια φωτογραφία από την… επεισοδιακή τους συνέντευξη.

«Το 0,5 όσων ψήφισαν, 29.500 άνθρωποι που κυκλοφορούν δίπλα μας, ψήφισαν τον φίλο μου που βρίσκεται προφυλακισμένος. Όλοι αυτοί, πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τίποτα, γιατί ο φίλος μου θα βγει κάποια στιγμή, θα μας δώσει το ένα τρις ευρώ που έχει, και θα σωθούμε. Αυτά…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ και μάλιστα έβαλε και hashtag…#densozomastemetipota.

View this post on Instagram

Το 0,5 οσων ψηφισαν, 29.500 ανθρωποι που κυκλοφορουν διπλα μας, ψηφισαν τον φιλο μου που βρισκεται προφυλακισμενος. Ολοι αυτοι, πιστευουν οτι δεν χρειαζεται να πληρωνουμε τιποτα, γιατι ο φιλος μου θα βγει καποια στιγμη, θα μας δωσει το ενα τρις ευρω που εχει, και θα σωθουμε. Αυτα.. #densozomastemetipota

A post shared by Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments