Lifestyle

Κώστας Ευριπιώτης: Το αντίο της πρώην συζύγου και των παιδιών του

Κώστας Ευριπιώτης: Το αντίο της πρώην συζύγου και των παιδιών του
Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Η πρώην σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά τον αποχαιρέτισαν με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Ευριπιώτης. Σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός, έφυγε από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Κώστας Ευριπιώτης: Το αντίο της πρώην συζύγου και των παιδιών του

Η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου και τα δυο τους παιδιά, Αδαμάντιος και Ίωνας, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Ευριπιώτη, μέσα από τα social media. Έτσι λοιπόν, ανήρτησαν μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook, που έγραφε: «Πατέρα μας, Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας…».

Δείτε τη φωτογραφία από το Facebook του Κώστα Ευριπιώτη:

Κώστας ΕυρΙπιώτης: Όταν μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά του

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει στο παρελθόν για την περιπέτεια με την υγεία του. Σε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε δηλώσει: “Για μένα σημασία έχει από το πως είμαι από κει και μετά, από το νοσοκομείο και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για μένα και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης για να ξαναπάρεις… πώς να σου πω είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις delete, έτσι λέγεται και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις βάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ τις πιο ωφέλιμες γιατί όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμα, νομίζουμε ότι είναι γιατί τα θέλουμε όλα”.

Δεν είχε κρύψει επίσης ότι η περιπέτεια αυτή τον έφερε πιο κοντά στο Θεό. Μιλώντας στην “Espresso”, είχε δηλώσει: “Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα”…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments