Πολιτική

Γιώργος Χουλιαράκης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική

Γιώργος Χουλιαράκης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική
Ο Γιώργος Χουλιαράκης αναμένεται να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κοινοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική και να επιστρέψει στα έδρανα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, θα επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα, καθώς έχει δεχθεί πρόταση από αμερικανικό πανεπιστήμιο, στην οποία απάντησε θετικά. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο Γιώργος Χουλιαράκης έγινε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων του υπουργείου Οικονομικών και στη συνέχεια έγινε βασικό μέλος της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας.

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου ήταν υπουργός Οικονομικών. Στη δεύτερη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έξοδα.

O Γιώργος Χουλιαράκης σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ. Έχει διδάξει Οικονομικά σε διάφορα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού ανάμεσα στα οποία το Πανεπιστήμιο του Essex.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments