Πολιτισμός

Robert Pattinson: Είναι οριστικά ο νέος Batman

Robert Pattinson: Είναι οριστικά ο νέος Batman
O Robert Pattinson είναι οριστικά ο νέος Batman σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.

Τον τελευταίο καιρό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με τον Robert Pattinson. Μετά την αποχώρηση του Ben Affleck από το ρόλο του Batman η DC έψαχνε πρωταγωνιστή για την επόμενη ταινία. Αυτή η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 με τον Matt Reeves να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Μετά από φήμες που υπήρχαν για πολλούς μήνες, φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά όπως όλα δείχνουν ο επόμενος Batman είναι ο Robert Pattinson. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα θέματα του θεάματος στο εξωτερικό.

Από το Twilight στο Batman

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της πρόσλυψης του Pattinson από τον DC. Ο Pattinson είναι ο διάδοχος του Ben Affleck στο ρόλο, όμως η νέα ταινία δεν θα έχει σχέση με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC όπως ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια.

Η εταιρία πήρε την απόφαση να διαλύσει το universe που είχε δημιουργήσει μετά την αντικειμενική αποτυχία να χτυπήσει την Marvel. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος του Matt Reeves είναι να φτιάξει μαι σκοτεινή ταινία που θα θυμίζει έντονα το κλίμα των ταινιών με την υπογραφή του Christofer Nolan.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments