Video

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν μου άρεσε που ήμουν πρωτοσέλιδο μαζί με έναν serial killer» (vid)

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν μου άρεσε που ήμουν πρωτοσέλιδο μαζί με έναν serial killer» (vid)
O Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον ρόλο του στο "Τατουάζ", ως serial killer.

O Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας νέος ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του “Ορφέα” στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Τατουάζ”. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show” για τον παραλληλισμό με τον serial killer της Κύπρου, ενώ ανέφερε πως αν οι άνθρωποι έκαναν αυτά που έβλεπαν στα έργα δεν θα είχαμε δει ταινία ποτέ.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε τον τρόπο που μεταπήδησε από την πρώτη του δουλειά στην υποκριτική αλλά και για την οικογένειά του, αναφερόμενος στους 4 αδελφούς που έχει. Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στη ζωή στο χωριό του στην Αχαΐα αποκαλύπτοντας πως είχε κάνει πολλές δουλειές στα χωράφια προκειμένου να βοηθάει τον πατέρα του.

Επίσης αναφέρθηκε και στον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε στην Κύπρο με την ιστορία του πραγματικού serial killer που έχει συγκλονίσει τη Μεγαλόνησο. Όταν ρωτήθηκε για τους τηλεθεατές στην Κύπρο που ζήτησαν να κοπεί η σειρά μιας και ο Νίκος Πολυδερόπουλος υποδύεται σε αυτό έναν serial killer εκείνος απάντησε: «Στην Κύπρο ζήτησαν να κοπεί το σίριαλ. Αν οι άνθρωποι έκαναν αυτά που βλέπουν στα έργα δεν θα είχαμε δει ταινία ποτέ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments