Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φουλ για «διπλό» χτύπημα με Σκρτελ – Σεμέδο

Ολυμπιακός: Φουλ για «διπλό» χτύπημα με Σκρτελ – Σεμέδο
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «ψάχνεται» για την ενίσχυση της άμυνας του και επιμένει για τις περιπτώσεις των Μάρτιν Σκρτελ και Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει για να ενισχύσει ουσιωδώς την άμυνά του, έχοντας ήδη βρει τους δύο εκλεκτούς του. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μάρτιν Σκρτελ και Ρούμπεν Σεμέδο. Ωστόσο, οι περιπτώσεις του να παρουσιάζουν τις δικές τους δυσκολίες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις προτάσεις τους και στους δύο παίκτες. Ωστόσο, έχουν προχωρήσει στη διάψευση των φημών περί συμφωνίας με τον Σλοβάκο στόπερ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, θεωρούνται ακόμη το φαβορί για την απόκτηση του.

Οι Πειραιώτες προσφέρουν συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1+1 χρόνων στον ίδιο, η Φενέρμπαχτσε, στην οποία έπαιζε φέτος, του πρότεινε τελικά απλώς μονοετές και, από τη στιγμή που ο άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ επιθυμεί διετές κλειστό συμβόλαιο, πιο κοντά είναι η πρόταση της ελληνικής ομάδας. Όσον αφορά τον Σεμέδο, εκείνος έχει μεν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά στη μέση υπάρχει η Βιγιαρεάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν μια άκρη με την ισπανική ομάδα προς το παρόν να επιθυμεί, είτε αγορά είτε δανεισμό με μεγάλη οψιόν αγοράς.

Ο Ολυμπιακός παλεύει για μια πιο φθηνή οψιόν, που θα μπορούσε να ενεργοποιήσουν σε δανεισμό ενός ή δύο ετών, ενώ συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για τον τελικό του Champions League, ελπίζοντας να γυρίσει με κλεισμένη τη μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι το τέλος για Μπεργκ

Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί σημαντικά μέχρι σήμερα,αλλά δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει. Οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού. Η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός να έχει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Αυτό το θέμα ταλαιπώρησε αρκετά την ομάδα τη σεζόν που μας πέρασε. Αρκετά ονόματα υπάρχουν στη λίστα του Πορτογάλου, αλλά αυτό που Μάρκους Μπεργκ ξεχωρίζει.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει μείνει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φυσικά δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει μια διαφορά με τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να τον κάνουν δικό τους.

Ολυμπιακός: Θα παλέψει για Μπέργκ

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «fosonline.gr». Αναλυτικά αναφέρει: Έναν φορ που θα του δώσει το εύκολο γκολ και θα του κάνει τη ζωή πιο εύκολη θέλει ο Ολυμπιακός. Και τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής σε αυτή την ιστορία. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Είναι ο παίκτης που θέλουν οι Πειραιώτες και θεωρούν πως θα δώσει το κάτι παραπάνω στην κορυφή της επίθεσης.

Η υπόθεση με τον Σουηδό επιθετικό δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά στον Ολυμπιακό δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Τα δίνουν όλα για να βρεθεί η χρυσή τομή, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζονται κινήσεις τακτικής και υπομονής. Ο Μπεργκ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του μαζί με την οικογένεια του και ξεκουράζεται. Ο 33χρονος επιθετικός περιμένει από την πλευρά του εξελίξεις, αλλά είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει. Η απαίτηση του είναι για ένα συμβόλαιο στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και με διάρκεια τριών ετών.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο κάτω στα χρήματα, ενώ δίνει και ένα διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές στο τέλος να δώσουν τα χέρια. Ο Μπεργκ θέλει πολύ να παίξει στην Ευρώπη και η Ελλάδα είναι ένας προορισμός που αρέσει και στον ίδιο και στην οικογένεια του. Δεν υπάρχει φυσικά ο ενδοιασμός ότι είχε παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν πολύ, γνωρίζοντας τις ικανότητες του και θεωρώντας πως από τη στιγμή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments