Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μένει και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ

Ολυμπιακός: Μένει και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου για άλλη μια σεζόν.

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έφερε ξανά στη Super League τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα της ομάδας, αλλά όταν το έκανε άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Το αρχικό πλάνο είναι να μείνει ο Αβραάμ για έξι μήνες και στη συνέχεια να αναλάμβανε κάποιο πόστο. Το ενδεχόμενο να εργαστεί στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της καριέρας του.

Ωστόσο αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Οι πρόθεση των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν και μετά να βρουν μια θέση που ταιριάζει στον έμπειρο αμυντικό. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα “gavros.gr”.

Αβραάμ και του χρόνου στον Ολυμπιακό.

“Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός, θυμίζουμε πως ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την προοπτική να ενταχθεί στην ομάδα για έξι μήνες και να δουν μετά τι θα κάνουν οι δύο πλευρές. Τότε, στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει και το σενάριο να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Αυτό που πάντως θα γίνει, είναι να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του.

Ετοιμάζεται έτσι να το υπογράψει τις επόμενες ημέρες, ώστε να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν. Όλοι άλλωστε επιθυμούν να φύγει ως πρωταθλητής, να κλείσει έτσι την καριέρα του στον Ολυμπιακό”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments