Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Τσεκάρει” και Πάμπλο Ρενάν

Ολυμπιακός: “Τσεκάρει” και Πάμπλο Ρενάν
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Πάμπλο Ρενάν που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί αρκετά στην επίθεση με την προσθήκη του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι να αποκτηθεί ένας ικανός αμυντικός προκειμένου να υπάρχει υπεροπλία σε όλες τις γραμμές. Αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ των Πειραιωτών. Άλλοι είναι στόπερ με πλούσιο βιογραφικό, και ορισμένοι είναι πιο…ψαγμένες επιλογές με την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει το “ΟΚ” από τη διοίκηση να κάνει τις εισηγήσεις του για ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς προέρχονται από την Πορτογαλική αγορά που όπως είναι λογικό αποτελεί την αγαπημένη του έμπειρου κόουτς. Ένα από τα ονόματα που ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι αυτό του Πάμπλο Ρενάν που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπράγκα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr

Ένα νέο όνομα φέρεται να μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ρενάν Ντος Σάντος της Μπράγκα. Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τονίζουν ότι ο παίκτης της Μπράγκα αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς και φέρεται να βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Είναι 27 ετών και το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε στη Μπράγκα μετά από την Μαρίτιμο. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα στο ενεργητικό του είχε και τέσσερα τέρματα”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments