Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ζορίστηκε», αλλά προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ζορίστηκε», αλλά προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, αλλά τελικά επικράτησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα φάση των «16» του Roland Garros.

Το ταξίδι του στο εφετινό Roland Garros συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά έκαμψε την αντίσταση του Σέρβου Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 3-1 σετ (7-5, 6-3, 6-7 [5], 7-6 [6]) παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16» του Γαλλικού Όπεν για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο νεαρός τενίστας έχασε το τρίτο σετ από τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, βρέθηκε αντιμέτωπος με σετ πόιντ στο τέταρτο, όμως κατάφερε να καθαρίσει τον αγώνα στο πρώτο του ματς πόιντ και να γράψει ιστορία!

Ο αγώνας διακόπηκε χθες στο τρίτο σετ, διότι είχε πέσει σκοτάδι στο Παρίσι, την ώρα που το σκορ ήταν 7-5, 6-3, 5-5. Ο Σέρβος πήρε το τρίτο με 6-7(5), αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» με 7-6(6) το τέταρτο και πλέον περιμένει έναν εκ των Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τέταρτο γύρο. Eκτός όλων των άλλων, ισοφάρισε και την καλύτερη επίδοση Έλληνα τενίστα στο Roland Garros, που κρατούσε από το 1936 ο Λάζαρος Στάλιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments