Κόσμος

Serial killer στην Κύπρο: Και σε άλλο μεταλλείο πήγαινε ο «Ορέστης» – Τι έδειξε το GPS

Serial killer στην Κύπρο: Και σε άλλο μεταλλείο πήγαινε ο «Ορέστης» – Τι έδειξε το GPS
Ο serial killer στην Κύπρο, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, έκανε επισκέψεις και στο μεταλλείο Μαθιάτη. Επιμένει ότι δεν σκότωσε άλλες γυναίκες, τι ερευνά η αστυνομία.

Όσο οι ανακριτές σκαλίζουν τα ηλεκτρονικά αρχεία του serial killer στην Κύπρο, τόσο και αυξάνονται τα ερωτηματικά για το αν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην ομολογία του. Πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που καταδεικνύουν (στίγματα παρουσίας από gps) ότι ο λοχαγός επισκεπτόταν συχνά ένα ακόμη μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας.

Πρόκειται για το μεταλλείο του Μαθιάτη, το οποίο επίσης δεν είναι ενεργό εδώ και πολλά χρόνια. Στην περιοχή βρίσκεται η Λίμνη «Κοκκινοαντώνη», η οποία έχει δημιουργηθεί από την εξόρυξη μεταλλεύματος και μοιάζει πολύ με την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Οι ανακριτές, αξιοποιώντας πληροφορίες που λαμβάνουν, είτε από την έρευνα είτε από πηγές που έρχονται σε επαφή μαζί τους, έχουν κάνει ήδη αυτοψία στο μεταλλείο Μαθιάτη και δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω έρευνα.

Ο 35χρονος serial killer φαίνεται πως επισκεπτόταν συχνά το μεταλλείο. Κάποιες φορές, μάλιστα, το έκανε στο πλαίσιο μαθημάτων φωτογραφίας με μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμη δύο – τρεις χώροι οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι και έχουν ερευνηθεί. Ο Μεταξάς επιμένει πως δεν έχει διαπράξει άλλα εγκλήματα και ότι όσα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του τα ξεφορτώθηκε στα σημεία που έχει υποδείξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments