Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία φωτογραφία και το μήνυμα της μητέρας του

Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία φωτογραφία και το μήνυμα της μητέρας του
Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα ανέβασε στα Social media την τελευταία φωτογραφία που έβαλε με τον αδικοχαμένο της γιο.

Ο Πάνος  Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νικητής του Power of love έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να γνωρίσει ακαριαίο θάνατο. Η είδηση της απώλεια τους προκάλεσε θλίψη στον χώρο των Media. Αρκετοί πρώην συμπαίκτες του και φίλοι έσπευσαν να πουν το δικό τους αντίο από τα Social Media. Μέσα σε αυτούς και η μητέρα του 28χρονου.

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο συμβάν, ο Πάνος Ζάρλας βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει τα γενέθλια του. Εκεί είχε την ευκαιρία να πει μερικές κουβέντες με τη μητέρα του. Η μοίρα τα έφερε έτσι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η μητέρα είδε τον γιο της ζωντανό. Μάλιστα, είχαν τραβήξει και μια φωτογραφία αγκαλιασμένοι.

Το πρωί του Σαββάτου 1η Ιουνίου, η μητέρα του, μετά το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης του γιου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την τελευταία κοινή φωτογραφία τους. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους αγκαλιάζονται σφιχτά, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο δεμένοι και αγαπημένοι ήταν μεταξύ τους. «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά η κυρία Στέλλα Νικολάου

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments