Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του
Ο Πάνος Ζαρλάς, ο νικητής του Power of Love 1, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το μέσημερι της Παρασκευής, με την πρώην σύντροφο του, Στέλλα Μιζεράκη να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του.

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του συγκλόνισε το χώρο των media. Ο νικητής του πρώτου Power of love έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα προστατευτικά του δρόμου και να βρει ακαριαίο θάνατο. Το γεγονός πως δεν φορούσε κράνος αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για τον άτυχο άντρα. Τραγική ειρωνεία στην όλη ιστορία αποτελεί το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο άτυχος άνδρας είχε τα γενέθλια του.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε γίνει γνωστός, καθώς είχε κερδίσει το πρώτο Power of Love. Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη και χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι. Μάλιστα παρουσίασαν μαζί κι ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ. Η Στέλλα Μιζεράκη έστειλε το δικό της μήνυμα για τον τραγικό χαμό του και συγκλόνισε.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελός μας!!».

Δείτε το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη στο Instagram:

View this post on Instagram

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments