Μedia

Λάκης Λαζόπουλος: “Τελειώνει” από το Open ο γνωστός ηθοποιός

Λάκης Λαζόπουλος: “Τελειώνει” από το Open ο γνωστός ηθοποιός
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό του Open.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε αποδεχτή την πρόταση που του είχε κάνει το Open και επανέφερε το “Αλ Τσαντίρι” στην μικρή οθόνη. Η εκπομπή είχε μεγάλη απήχηση τον πρώτο καιρό, αλλά στη συνέχεια τα νούμερα σημείωσαν μια μικρή πτώση. Ωστόσο και πάλι έμειναν σε ικανοποιητικά επίπεδα και όλα έδειχναν πως οι δυο πλευρές είναι χαρούμενες.

Τελικά σημειώθηκε μια μεγάλη ανατροπή που όπως όλα δείχνουν είναι αρκετή για να οδηγήσει τη σχέση του Λαζόπουλου με το Open, σε φινάλε. Η αφορμή για το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Ο γνωστός ηθοποιός έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιες από αυτές τον θέλουν εκτός Ελλάδας. Αυτό θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό τις εκπομπές και έτσι στο τέλος της σεζόν θα πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Λάκης Λαζόπουλος: Σύντομο βιογραφικό

Ο Λάκης Λαζόπουλος, (γεν. 6 Μαΐου 1956, Λάρισα ως Απόστολος Λαζόπουλος), είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και – κυρίως τηλεοπτικός – σατιρικός κωμικός. Σημείωσε επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά Δέκα Μικροί Μήτσοι του 1991 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής τηλεοπτικής σκηνής με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments