Πολιτική

Λεβέντης για εκλογές 2019: Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό

Λεβέντης για εκλογές 2019: Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό
Ο Βασίλης Λεβάντης τόνισε πως η Ένωση κεντρώων θα τα δώσει όλα στις εκλογές 2019 προκειμένου να μπει ξανά στη Βουλή.

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στη Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν τη φωνή της Ένωσης Κεντρώων» και τόνισε:

Βασίλης Λεβέντης για εκλογές 2019: Τα πάντα για να μπούμε στη Βουλη

«Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Ερωτηθείς για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη, η οποία προκάλεσε και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών».

Διαβάστε Eπίσης

Σταθάκης για εκλογές 2019: Θα πρέπει να δούμε ποιος έχει βιώσιμο σχέδιο

Εκλογές 2019: Νιαζί Κιζιλγιουρέκ – Ο Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής και ακτιβιστής της ειρήνης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι