Video

Τελικός Champions League 2019: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ρέγιες

Τελικός Champions League 2019: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ρέγιες
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες θα κρατηθεί πριν την έναρξη του τελικού Champions League 2019.

Ο τελικός Champions League 2019 είναι προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ στη Μαδρίτη. Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη γιορτή του διασυλλογικού ποδοσφαίρου όλα έχουν επισκιαστεί από μια τραγική είδηση. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έμπειρου ποδοσφαιριστή έχει σκορπίσει θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Φυσικά η ΟΥΕΦΑ δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Πόσο μάλλον όταν ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στην Ισπανική πρωτεύουσα. Η ΟΥΕΦΑ έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας ότι πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ρέγες ήταν ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει πέντε τίτλους UEFA ή Europa League, με τον τελευταίο να είναι το 2016 με την ομάδα της καρδιάς του, τη Σεβίλλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments