Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-0

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-0
Η Λίβερπουλ επικράτησε της Τότεναμ με 2-0 στον τελικό της Μαδρίτης και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ για 6η φορά στην ιστορία της.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια φανταστική χρονιά. Το γεγονός ότι δεν στέφτηκε πρωταθλήτρια κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπορεί να μην μπόρεσε να κάνει δική της την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν άλλη υπόθεση. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έφτασαν μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ. Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, οι “reds” επικράτησαν 2-0 και κατέκτησαν για 6η φορά την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λίβερπουλ. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Σισοκό μέσα στην περιοχή. Ο Μοχάμετ Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Στη συνέχεια οι κόκκινοι είχαν την κατοχή και διατήρησαν σωστά το προβάδισμα τους. Όσο περνούσαν τα λεπτά η Τότεναμ έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο για να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να βρει χώρους για να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο. Σε μια τέτοια φάση στο 87ο λεπτό η Λίβερπουλ βρήκε δεύτερο τέρμα. Ο Οριγκί βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0 χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του. Για την Τότεναμ διακρίθηκε ο Σον που δεν μπόρεσε να κρατήσει όρθιος την ομάδα του.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments