Αθλητισμός

Σαντιάγκο Κανιθάρες: Το σχόλιο για τον Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις

Σαντιάγκο Κανιθάρες: Το σχόλιο για τον Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις
Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες έκανε ένα σχόλιο για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες θέλησε να πει το δικό του αντίο στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο Ισπανός εξτρέμ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σκορπώντας θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε στο Twitter κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς. Ο Κανιθάρες επέλεξε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Ρέγιες έτρεχε στον δρόμο και δεν πρέπει να τον θεωρεί κάποιος ήρωα.

“Το να οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα είναι μια κατακριτέα συμπεριφορά. Στο δυστύχημα αυτό υπήρξαν θύματα πέρα από τον οδηγό. Ο Ρέγες δεν αξίζει τιμές ήρωα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη και προσεύχομαι για την ψυχή του”, έγραψε ο πρώην τερματοφύλακας της Βαλένθια, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις καθώς πολλοί τον κατηγόρησαν πως δεν σέβεται τη μνήμη του νεκρού.

Αμέσως μετά ο Κανιθάρες προχώρησε σε διευκρινιστικό μήνυμα στο twitter, τονίζοντας:

«Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι, ακόμη κι όσες περιλαμβάνουν ύβρεις. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να καυτηριάσω την αναλγησία και να προκαλέσω τη συζήτηση για το ότι τα λάθη που κάνουμε εμείς φέρνουν πόνο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments