Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: “Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα”, δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: “Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα”, δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος
Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο Νίκος Ταχιάος, ο οποίος συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τόνισε ότι έδωσε τον αγώνα με όση δύναμη είχε.

Ο Νίκος Ταχιάος σχολίασε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, συγχαίροντας τον ανθυποψήφιο του Κωνσταντίνο Ζέρβα για τη νίκη του. Με τις κουβέντες του πατέρα του «Να θέλεις να κερδίζεις, Να ξέρεις να χάνεις», συνεχάρη τον αντίπαλο του στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για την πόλη.

Παράλληλα,  ο κ. Ταχιάος ευχαρίστησε τους συνεργάτες στην ομάδα «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα», τους εθελοντές, προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στο πρόσωπό του. «Έχω ήσυχη της συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Τον Νίκο Ταχιάο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα στο εκλογικό του κέντρο και χαιρέτισε φίλους και στελέχη της παράταξης του.

Δείτε τις δηλώσεις του στο thestival:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments