Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Καραμέρου

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Καραμέρου
Ο Γιώργος Καραμέρος σχολίασε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι, τονίζοντας ότι το «Ενωμένο Μαρούσι» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συνδημοτών του.

Στην πρώτη δήλωση του για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αμαρουσίου προχώρησε ο Γιώργος Καραμέρος. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως το «Ενωμένο Μαρούσι» αν και δεν πήρε την πλειοψηφία θα είναι πάντα μια ελπίδα και μια παρακαταθήκη για το Μαρούσι. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους υποψηφίους του συνδυασμού για τον έντιμο και ανεξάρτητο αγώνα τους, ενώ συνεχάρη τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την εκλογή του. Τέλος, υπογράμμισε ότι η παράταξη του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συνδημοτών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Καραμέρου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες που ψήφισαν το #Ενωμένο Μαρούσι και στην 1η και στην 2η Κυριακή. Το #Ενωμένο Μαρούσι δεν είναι η πλειοψηφία αλλά θα είναι πάντα μια ελπίδα και μια παρακαταθήκη για το Μαρούσι. Το μήνυμα μας για αλλαγή με νέους ανθρώπους δεν εισακούστηκε από τους περισσότερους που ψήφισαν κομματικά και όχι αυτοδιοικητικά.

Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και θα εργαστούμε για το καλό της πόλης μας. Τηλεφώνησα πριν λίγο στον κ. Αμπατζόγλου να τον συγχαρώ για την εκλογή του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού που έδωσαν έναν έντιμο ωραίο και ανεξάρτητο αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, όλους τους συνεργάτες μου για την υπερπροσπάθεια. Συνεχίζουμε στο πλευρό των συνδημοτών μας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments