Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Το exit poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Το exit poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στις 19:00 θα μεταδοθεί ένα exit poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η αναμέτρηση – φωτιά για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Νίκο Ταχιάο και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα θα ολοκληρωθεί μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Ωστόσο, απόψε στις 19:00 θα μεταδοθεί ένα exit poll.

Η εταιρεία INTERVIEW του Δημήτρη Βασιλειάδη διενεργεί για λογαριασμό της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, το μοναδικό exit poll για τον δεύτερο δήμο της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα του exit poll θα μεταδοθεί μόλις κλείσουν οι κάλπες.

Η δυσκολία με τα exit polls

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην πλειοψηφία τους αποφάσισαν να μην προβάλουν exit poll, καθώς θα έπρεπε να γίνουν επιμέρους έρευνες για κάθε περιφέρεια αλλά και για κάθε δήμο, με αποτέλεσμα να πρέπει να στηθούν περισσότερες κάλπες έξω από τα εκλογικά τμήματα. Γεγονός που θα έφερνε και πιο αυξημένο κόστος.

Στην ΕΡΤ θα βρίσκεται και ο πολιτικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος, ο οποίος όπως και την περασμένη Κυριακή (26/5) θα προσπαθήσει μαζί με τους υπόλοιπους ειδικούς να δώσει την πρώτη εικόνα για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments