Αυτοδιοίκηση

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας
Η Ρένα Δούρου έκανε την πρώτη της δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών και τόνισε ότι η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και συγκλίσεις.

Η Ρένα Δούρου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τα οποία νέος Περιφερειάρχης Αττικής εκλέγεται ο Γιώργος Πατούλης, είπε: «Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών». Η κα Δούρου ευχαρίστησε «όσους προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη πολιτική για την Περιφέρεια διαβεβαίωσε ότι η αυστηρή τους κρίση θα βοηθήσει να «γίνουμε καλύτεροι.

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις

«Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις για αποτελεσματικές λύσεις και να μην χαθούν όσα πετύχαμε. «Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να το κάνω πράξη γιατί σε όλα τα σοβαρά θέματα χρειάζεται συναινετική λύση». «Δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή. έχω καλέσει τον Γιώργο Πατούλη για να τον συναντήσω ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες».

Όπως είπε «μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση. Πρέπει να αποτρέψουμε έναν πολιτικό ρεβανσισμό που οδηγεί την πατρίδα στις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας».

Διαβάστε Eπίσης

Αποτελέσματα εκλογών: «Πρέπει να ξέρεις να χάνεις» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Αποτελέσματα εκλογών: Η πρώτη δήλωση Πατούλη για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι