Αυτοδιοίκηση

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας
Η Ρένα Δούρου έκανε την πρώτη της δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών και τόνισε ότι η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και συγκλίσεις.

Η Ρένα Δούρου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τα οποία νέος Περιφερειάρχης Αττικής εκλέγεται ο Γιώργος Πατούλης, είπε: «Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών». Η κα Δούρου ευχαρίστησε “όσους προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη πολιτική για την Περιφέρεια διαβεβαίωσε ότι η αυστηρή τους κρίση θα βοηθήσει να «γίνουμε καλύτεροι.

Ρένα Δούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών: Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις

«Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις για αποτελεσματικές λύσεις και να μην χαθούν όσα πετύχαμε. «Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να το κάνω πράξη γιατί σε όλα τα σοβαρά θέματα χρειάζεται συναινετική λύση». «Δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή. έχω καλέσει τον Γιώργο Πατούλη για να τον συναντήσω ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες».

Όπως είπε «μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση. Πρέπει να αποτρέψουμε έναν πολιτικό ρεβανσισμό που οδηγεί την πατρίδα στις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments