Πολιτική

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Ανατροπή στο exit poll στη Θεσσαλονίκη – Πρώτος ο Ζέρβας

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Ανατροπή στο exit poll στη Θεσσαλονίκη – Πρώτος ο Ζέρβας
Τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών από την εταιρεία Interview στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τον Κωνσταντίνο Ζέρβα νικητή.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το πρώτο exit poll της εταιρείας Interview, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε τη μεγάλη ανατροπή και φαίνεται πως θα είναι ο μεγάλος νικητής στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζέρβας φέρεται να συγκεντρώνει το 67% των ψήφων, ενώ ο Νίκος Ταχιάος φτάνει στο 33%, σύμφωνα με την έρευνα.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη- Ταχιάος- Υπεύθυνα» βγήκε πρώτον στον α’ γύρο με ποσοστό 22,40% και 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Από την άλλη ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη», Κωνσταντίνος Ζέρβας κατέκτησε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,93% και 7 έδρες το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Χειροκροτήματα στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Η δημοσιοποίηση του exit poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης, σκόρπισε ενθουσιασμό στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι υποστηρικτές του υποψήφιου δημάρχου, μόλις βλέπουν τη διαφορά ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ αρχίζουν και σφυρίζουν, εκφράζοντας την χαρά τους, όπως αναφέρει το seleo.

«Παγωμάρα» στο εκλογικό κέντρο Ταχιάου

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου μετά τη δημοσίευση του exit poll. Σύμφωνα με το thestival, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» «πάγωσαν» όταν είδαν την εκτίμηση και περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα. Ο Νίκος Ταχιάος βρίσκεται στο εκλογικό του γραφείου και θα κάνει δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments