Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: “Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Δημοτικές εκλογές 2019: “Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε την ανάγκη ολικής βελτίωσης της πόλης.

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 78Β εκλογικό τμήμα, στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, ο οποίος αναμετράται στον δεύτερο γύρο με τον Νίκο Ταχιάο, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η παράταξή του είναι παρούσα για να προσφέρει αισιοδοξία στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μία πολύ καλύτερη πόλη , θα ζουν μία πολύ καλύτερη καθημερινότητα.

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύω ότι σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη“.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments