Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: “Να τιμήσουμε με την ψήφο μας τον Πειραιά”, ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δημοτικές εκλογές 2019: “Να τιμήσουμε με την ψήφο μας τον Πειραιά”, ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη “Πειραιάς Νικητής“, Βαγγέλης Μαρινάκης, άσκησε νωρίτερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Στις δηλώσεις του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο έναν Πειραιά νικητή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε τα εξής, αποχωρώντας από το εκλογικό τμήμα: “Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι Πειραιώτες να έρθουν στα εκλογικά τμήματα να ψηφίσουν. Πιστεύω ότι με την ψήφο τους διασφαλίζουν έναν Πειραιά νικητή, έναν Πειραιά ενωμένο, έναν Πειραιά που δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό πρέπει όλοι μας σήμερα να ψηφίσουμε και να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον Πειραιά μας που τόσο πολύ αγαπάμε”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρινάκης εξελέγη με άνεση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά. Συγκεκριμένα, έλαβε 15.816 σταυρούς την προηγούμενη Κυριακή. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από την προηγούμενη εκλογική του συμμετοχή το 2014. Τότε, είχε λάβει 14.010 ψήφους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments