Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Νίκος Ταχιάος ψήφισε και είπε “Venceremos” (vids)

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Νίκος Ταχιάος ψήφισε και είπε “Venceremos” (vids)
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Νίκος Ταχιάος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και έκλεισε τις δηλώσεις του με τρόπο που δεν περίμενε κανείς.

Δημοτικές εκλογές 2019: Συνοδευόμενος από συνεργάτες, συνυποψήφιούς του αλλά και την αδελφή του, Χριστίνα, ο Νίκος Ταχιάος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 17ο Γυμνάσιο – Λύκειο Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, ο οποίος “μάχεται” με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, είπε τα εξής εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα:

«Είμαι εδώ, είμαι μαχητής, είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Αυτό που θέλω να πω στους πολίτες είναι ότι με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων», δήλωσε αρχικά ο κ. Ταχιάος και κατέληξε χαμογελώντας: «Αφού δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο, θα το πω εγώ: Venceremos!».

«H Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη χωρίς εξαρτήσεις, θα είναι μια πόλη η οποία θα βλέπει το μέλλον, θα είναι μια πόλη η οποία θα νιώθει αυτάρκης, θα είναι μια πόλη εξωστρεφής, θα είναι μια πόλη κοσμοπολίτικη, θα είναι μια πόλη, όπου το να λες είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, ΠΑΟΚτσης, ΑΡΗανός, ΗΡΑΚΛΗδεύς, ΣΥΡΙΖΑ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα είναι κάτι, το οποίο θα το λες περήφανα.

Θα υπάρχουν συγκρούσεις, θα υπάρχουν όμως και συνθέσεις, θα υπάρχουν αντιθέσεις, θα υπάρχουν όμως και συγκλίσεις. Θα είναι μια πόλη που θα μπορεί να δει το μέλλον, μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη πολιτισμένη. Αυτόν τον αγώνα δίνω και αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου. Η Θεσσαλονίκη στην οποία καλώ στους συμπολίτες μου να επενδύσουν με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου”.

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι δηλώσεις του Νίκου Ταχιάου

πηγή video: thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments