Πολιτική

Εκλογές 2019: Ψήφισε στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης

Εκλογές 2019: Ψήφισε στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης
Εκλογές 2019: Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλαμάτα και μίλησε για την πιο δύσκολη διαδικασία που έχει οργανωθεί ποτέ από το ελληνικό κράτος.

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Χαρίτσης επέλεξε να ασκήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υπουργός Εσωτερικών ψήφισε στην Καλαμάτα στις 07:30 και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις σχετικά με τη διαδικασία. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός τόνισε πως έχει τη θεσμική υποχρέωση να δίνει το παράδειγμα στους πολίτες.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για την ολοκλήρωση μιας επίπονης διαδικασίας για το υπουργείο Εσωτερικών. Ο κύριος Χαρίτσης, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως “πιο δύσκολες που έχουν οργανωθεί ποτέ στο ελληνικό κράτος”. Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ανέφερε:

Ο υπουργός Εσωτερικών έχει τη θεσμική υποχρέωση να δίνει το παράδειγμα σε όλους τους πολίτες για την ανάγκη παρουσίας στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, για αυτό και εγώ όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξα να συμμετέχω κατά τις εκλογές στην έναρξη της διαδικασίας.

Για εμάς στο υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώνεται μία επίπονη δουλειά, που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις πιο δύσκολες εκλογές που έχουν οργανωθεί ποτέ στο ελληνικό κράτος. Ήταν μία προσπάθεια συντονισμού όλων των κρατικών φορέων που στέφτηκε με επιτυχία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments