Πολιτική

Ευάγγελος Βενιζέλος: Απίθανη ατάκα στον Αυτιά για τη ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά

Ευάγγελος Βενιζέλος: Απίθανη ατάκα στον Αυτιά για τη ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά
Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε τι του είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της ρήξης με τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ανήκει πλέον στο πολιτικό δυναμικό του ΚΙΝΑΛ. Ο έμπειρος πολιτικός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε από το κόμμα, καθώς η κ. Γεννηματά δεν τον τοποθέτησε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας για τις εκλογές του Ιούλη. Αντ’ αυτού, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προτίμησε τον Γιώργο Καμίνη, μια κίνηση που ουσιαστικά οδήγησε τις δύο πλευρές σε ρήξη.

Το εν λόγω περιστατικό μονοπωλεί την επικαιρότητα στον κεντροαριστερό χώρο, όσον αφορά τις επόμενες πολιτικές επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μάλιστα, υπήρξαν και ορισμένα σενάρια που τον ήθελαν να εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι που διαψεύστηκε, μέσω των δηλώσεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Το θέμα Βενιζέλου σχολιάστηκε και στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ατάκα που του είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του μετά τα χθεσινά γεγονότα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε τα εξής στην εκπομπή του:

“Θα σας πω και κάτι άλλο. Μόλις έμαθα χθες ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήρθε σε ρήξη με την κυρία Γεννηματά, έκανα ρεπορτάζ, ως δημοσιογράφος. Μίλησα με την πλευρά της κυρίας Γεννηματά, επικοινώνησα και με τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο. Και τι μου λέει; “Σαν πολλοί δεν κοβόμαστε το τελευταίο διάστημα;” Καταλαβαίνετε ότι μόνο με χιούμορ αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις…”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments