Άποψη

Αλέφαντος: Αυτή είναι η χειρότερη Εθνική – Κάνει παλαβά ο Αναστασιάδης

Αλέφαντος: Αυτή είναι η χειρότερη Εθνική – Κάνει παλαβά ο Αναστασιάδης
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο blog του στο pagenews.gr για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολιάζει τέσσερα γεγονότα που προηγήθηκαν και εξηγεί γιατί αυτή η Εθνική είναι η χειρότερη όλων των εποχών.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ πήρα θέση πριν τον τελικό, είπα ότι αν και είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ επί δεκαετίες, θέλω να το πάρει η Λίβερπουλ και πιστεύω ότι θα το πάρει η Λίβερπουλ. Πολλές φορές μέσα στη σεζόν είχα σταθεί στη Λίβερπουλ και είχα αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της, μην ξαναλέω τα ίδια. Έπαιξε φέτος το ποδόσφαιρο που μου αρέσει.

Ο τελικός πάντως δεν πρόσφερε θέαμα, δεν θα τον θυμόμαστε. Η Τότεναμ δεν βλεπόταν, βαριά ομάδα. Διαφορά μεγάλη η Λίβερπουλ, το άξιζε. Και ο Κλοπ άξιζε να πάρει έναν τελικό επιτέλους. Στο β’ ημίχρονο έκανε ωραία κίνηση ο Κλοπ να το γυρίσει σε 4-4-2, με τον Οριγκί δίπλα στον Σαλάχ. Ο Οριγκί είχε σκοράρει με την Μπαρτσελόνα, σκόραρε και στον τελικό τώρα.

Έπιασε τρία καλά ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, αλλά δεν ήταν τίποτα τρομερές φάσεις, οποιοσδήποτε καλός γκολκίπερ θα τα έπιανε. Μην αδικείτε τη Λίβερπουλ, είναι καλύτερη από την Τότεναμ, έπαιξε δυνατή μπάλα φέτος, άξιζε να το πάρει. Και ποια είναι η Τότεναμ να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ έχει ιστορία, έχει τίτλους, έχει μεγαλώσει γενιές.

Θέλω να σχολιάσω τέσσερα γεγονότα που προηγήθηκαν του Τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ένα είναι η γελοία κατάσταση που παρουσίασε η Εθνική ομάδα με την Τουρκία. Το άλλο είναι το τελικός του Γιουρόπα Λιγκ. Το άλλο είναι η μεταγραφή του Αζάρ στη Ρεάλ. Και επίσης η φημολογούμενη μεταγραφή του Φορτούνη.

Πώς να μην νικήσει την Άρσεναλ η Τσέλσι και εύκολα, με τέτοιον Αζάρ. Καταπληκτικός παίκτης. Τρομερός παίκτης. Ταχύτατος και ντριμπλέρ, η αδυναμία μου είναι αυτός ο συνδυασμός, ντριμπλέρ πάνω στην ταχύτητα, δεν είναι εύκολο πράγμα.

Θα πιάσει στη Ρεάλ για πλάκα! Βαριόμουν να τη βλέπω τη Ρεάλ μετά τη φυγή του Ρονάλντο, όμως τώρα θα τη βλέπω με τον Αζάρ. Μακράν η καλύτερη μεταγραφή που μπορούσε να κάνει. Ό,τι καλύτερο μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή ο Αζάρ στον πλανήτη. Θα δώσει θέαμα στη Ρεάλ. Σκοράρει και με τα δύο πόδια, σουτάρες έχει, μπασίματα έχει, και τι δεν έχει. Και έχει καλό κέντρο βάρους, είναι φανταστικός παίκτης.

Σε ό,τι αφορά την Εθνική, το έχω πει και επιμένω, αυτό είναι το χειρότερο υλικό όλων των εποχών! Μόνο στόπερ έχουμε και τον Φορτούνη. Κάνει και τα παλαβά του ο Αναστασιάδης, δένει το γλυκό. Τώρα είχαμε και απώλειες με τους Τούρκους, αλλά και πλήρης να είναι η Εθνική δεν έχει παίκτες.

Φορτούνη άκου τον Αλέφαντο. Διαβάζω για Γουέστ Χαμ. Τρίχες. Ποια Γουέστ Χαμ μπροστά στον Ολυμπιακό. Τι θα κερδίσεις. Το κεφάλι σου μπορεί να φας. Δηλαδή θα αφήσεις τον Ολυμπιακό για να πας στη Γουέστ Χαμ και με κίνδυνο -διότι εκεί δεν είναι παίξε γέλασε- να γίνεις ρεζέρβα;

Είσαι παικταράς, μεγαλύτερο στόχο πρέπει να χτυπήσεις. Να πας κάπου που πέρα από τα λεφτά θα σου δώσει και αίγλη, και αν δεν πετύχεις να λένε “εντάξει, στην Ίντερ πήγε, στη Μίλαν πήγε, στη Ρόμα πήγε”. Αν δεν κάνει μεγάλη πρόταση καλή αγγλική ομάδα, κοίτα προς Ιταλία, είναι πεσμένο το ιταλικό ποδόσφαιρο και μπορείς να παίξεις σε καλή ομάδα εκεί.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου, εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments