Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Κλήθηκε από την αστυνομία

Νεϊμάρ: Κλήθηκε από την αστυνομία
Σύμφωνα με το έγγραφο που του επιδόθηκε, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα την προσεχή Παρασκευή.

Μια ομάδα του τμήματος πληροφορικής από την Αστυνομία της Πολιτείας του Ρίο μετέβη στην Τερεσόπολις, όπου προετοιμάζεται η Εθνική Βραζιλίας, προκειμένου να ειδοποιήσει τον Νεϊμάρ. Σύμφωνα με το έγγραφο που του επιδόθηκε, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα την προσεχή Παρασκευή (7/6) προκειμένου να παράσχει την εκδοχή του για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του, σχετικά με τη διάδοση προσωπικών εικόνων της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό, μέσω του Instagram.

Τι συνέβη και κατηγορείται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε άμεσα στην κατηγορία για βιασμό από μια γυναίκα, συμπατριώτισσά του, σε ξενοδοχείο του Παρισιού, στις 15 Μαΐου. Αρχικά, ο πατέρας και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι θύμα εκβιασμού και ότι άνθρωποι που λειτουργούσαν για λογαριασμό του «θύματος», έφτασαν μέχρι το σπίτι του, για να του ζητήσουν χρήματα, ώστε να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία. «Ηταν μια παγίδα και έπεσα μέσα» υποστήριξε με την σειρά του ο Νεϊμάρ, ο οποίος σε ένα βίντεο εφτά λεπτών δίνει την δική του εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα επικοινώνησε μαζί του μέσω WhatsApp, τον σαγήνευσε με τα… προσόντα της και οι δύο τους είχαν όντως μια ερωτική συνεύρεση, αλλά φυσιολογική, με την σύμφωνη γνώμη και των δύο.

«Την επόμενη μέρα δεν συνέβη τίποτε, συνεχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα» ανέφερε ο «Νέι», ο οποίος όμως μπορεί να βρει το μπελά του επειδή διέρρευσε τις φωτογραφίες της γυναίκας, έστω και αν δεν φαίνεται το πρόσωπό της. Η βραζιλιάνικη αστυνομία πήγε στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα (14/6-1/7), δεν βρήκε τον Νεϊμάρ, αλλά διεμήνυσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να καταθέσει και ότι βρίσκεται υπό έρευνα επειδή διέρρευσε τις προσωπικές φωτογραφίες της γυναίκας που τον κατήγγειλε ότι την βίασε. Προτίθεται, μάλιστα, να κατασχέσει το τηλέφωνο και των δύο, αφού θέλει να έχει πρόσβαση σε όλο το υλικό του Νεϊμάρ και όχι μόνο σε αυτά που έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments