Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άναψε “φωτιές” η σύζυγος του Μπεργκ

Ολυμπιακός: Άναψε “φωτιές” η σύζυγος του Μπεργκ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά του Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγος του άναψε «φωτιές» με μήνυμα της στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο Σουηδός  επιθετικός είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής. Γι΄αυτό και του προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να υπογράψει. Μάλιστα, σύμφωνα με το sport-fm, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους.

Κι ενώ όλο ο κόσμος έχει «βουίξει» για τα περί συμφωνίας, η σύζυγος του Μπεργκ ήρθε να να ανάψει ακόμη μεγαλύτερες «φωτιές» με απάντησή της στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η Ζοζεφίν ρωτήθηκε για το αν της έχει λείψει η Ελλάδα στο Instagram, με εκείνη να απαντά: «Φυσικά και μου έχει λείψει. Η Ελλάδα είναι υπέροχη». Όπως γίνεται αντιληπτό η σύζυγος του Σουηδού φορ είναι θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση της Ζοζεφίν, η οποία φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια:

Ολυμπιακός: Κοιτάζει Μεριά η Εσπεράνς

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι΄αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα του για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη θέσει την παραμονή κάποιων παικτών ως βασική προτεραιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να τους διατηρήσουν. Ειδικά, αν καταφέρουν να φέρουν μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιασίν Μεριά. Ο 25 χρονος στόπερ κλήθηκε από την εθνική ομάδα της Τυνησίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του. Η Εσπεράνς, η οποία την Κυριακή κατέκτησε το Champions League Αφρικής και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Τυνησίας φέρεται να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τυνήσιοι, είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Να θυμίσουμε ότι την αγωνιστική σεζόν που πέρασε ο Μερία πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων οι 24 ήταν στη βασική ενδεκάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments