Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη με μόλις 145 ψήφους διαφορά στο Βύρωνα

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη με μόλις 145 ψήφους διαφορά στο Βύρωνα
Ο Γρηγόρης Κατωπόδης επανεξελέγη δήμαρχος Βύρωνα με μόλις 145 ψήφους διαφορά από τον Χρήστο Γώγο.

Αποτελέσματα εκλογών: Με διαφορά μόλις 145 ψήφων κρίθηκε υπέρ του Γρηγόρη Κατωπόδη το θρίλερ για την εκλογή του νέου δημάρχου Βύρωνα. Ο νυν δήμαρχος επανεξελέγη με ποσοστό 50,37% και 9.181 ψήφους, ενώ ο Χρήστος Γώγος έχασε τον δημαρχιακό θώκο για λίγο, καθώς έμεινε στο 49,63% και τις 9.046 ψήφους.

Κομοτηνή: Νέος δήμαρχος ο Γιάννης Γκαράνης

Ο Γιάννης Γκαράνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών» αναδείχθηκε ως ο επόμενος δήμαρχος Κομοτηνής στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με ποσοστό 57,57%, εκλέγοντας 18 δημοτικούς συμβούλους, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Γκαράνης, ο οποίος από την 1η Σεπτέμβρη του 2019 θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, χαρακτήρισε συγκινητική τη σημερινή ημέρα και ευχαρίστησε τους δημότες που επέλεξαν την «Κοινωνία Πολιτών» με την ψήφο τους.

«Η «Κοινωνία Πολιτών» (σ.σ. η παράταξη που ήδη είχε τη διοίκηση του Δήμου), είναι μια παράταξη που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να βοηθήσει το Δήμο Κομοτηνής και να κάνει τα έργα που πρέπει γίνουν και να πάει την πόλη πιο μπροστά. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε κι εμείς. Θα κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια για μια νέα πορεία στην οποία η πόλη και οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαράνης.

Σε ότι αφορά στη λειτουργία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο υπήρχε μια συμφωνία ομοφωνίας αποφάσεων και δεσμεύτηκε ότι έτσι θα συνεχίσει. «Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους ανθρώπους με τους πολίτες. Οι πολίτες επέλεξαν το δικό μας πρόγραμμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο θα δουλέψει για την πόλη», κατέληξε ο κ. Γκαράνης.

Διαβάστε Eπίσης

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Πήρε το «θρίλερ» στο Αιγάλεω ο Γιάννης Γκίκας

Αποτελέσματα εκλογών: Επικράτησαν οι γυναίκες στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στην Κέρκυρα

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι