Ελλάδα

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες
Κινηματογραφική απόδραση από το Μεταγωγών τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν και μέχρι στιγμής ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη, οι υπόλοιποι αναζητούνται ακόμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από τις τέσσερις τα ξημερώματα, ύστερα από την επεισοδιακή απόδραση τεσσάρων Αλβανών κρατουμένων από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις κρατούμενοι άρχισαν να φωνάζουν από το κρατητήριο και όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω. Στη συνέχεια, πήραν από άλλον αστυνομικό που καθόταν σε ένα περιπολικό, το όπλο του αλλά και το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη. Εκεί, αφού απείλησαν τον φρουρό του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.

Η αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων Αλβανών, που κρατούντο για επίθεση σε βάρος άλλων κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη ο ένας από τους 4 δραπέτες

Περίπου μισή ώρα μετά τις 7 το πρωί εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη ένας από τους δραπέτες, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και συνεχίζονται σε πολύ μεγαλύτερη έκταση πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments