Ελλάδα

Απόδραση από το Μεταγωγών: Το προφίλ των κακοποιών που δραπέτευσαν

Απόδραση από το Μεταγωγών: Το προφίλ των κακοποιών που δραπέτευσαν
Ιδιαίτερα αιματηρό παρελθόν έχουν οι τρεις κρατούμενοι που πρωταγωνίστησαν στην απόδραση από το μεταγωγών.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι τρεις κρατούμενοι πραγματοποίησαν απόδραση από το μεταγωγών. Όλοι τους έχουν καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα και στο παρελθόν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα. Ο πρώτος είναι ο ληστής δολοφόνος που το 2012 είχε σκοτώσει έναν 30χρονο στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει τον 32χρονο αδερφό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κακοποιός προσπάθησε να κλέψει το καινούργιο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει τα δυο αδέρφια. Όταν εκείνοι αντιστάθηκαν τότε τους “γάζωσε” με ένα καλάσνικοφ. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του το 2013 και από τότε συνηθίζει να πρωταγωνιστεί σε επεισόδια μέσα στη φυλακή. Ο δεύτερος δραπέτης είναι ένα από τα μέλη της σπείρας ληστών που μεταξύ άλλων είχαν εισβάλει στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή τον Απρίλιο του 2018. Τότε είχαν αποσπάσει 1000 ευρώ από τις οικιακές βοηθούς και μια συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή αξίας 150.000 ευρώ.

Μπορούν να σκοτώσουν για το παραμικρό

Ο τρίτος της παρέας των κακοποιών είναι Αλβανικής καταγωγής. Στις αρχές του Μαρτίου είχε πρωταγωνιστήσει σε συμπλοκές μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του. Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι οι τρεις τους είναι από τους πιο σκληρούς και ικανούς να κάνουν κάποιο έγκλημα χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας τους είναι ότι όταν την κοπάνησαν από το κελί του 2ου ορόφου έχοντας αρπάξει το όπλο του αστυνομικού φρουρού τον οποίο απείλησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατέβηκαν από την εσωτερική σκάλα στο μείον ένα υπόγειο, έπιασαν όμηρο μια γυναίκα αστυνομικό.

Στη συνέχεια την ανάγκασαν να τους μεταφέρει με το όχημα στην πύλη όπου εκεί της κόλλησαν το πιστόλι στον κρόταφο και την “αντάλλαξαν” όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, με το όπλο του φρουρού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments