Διεθνή

Champions League: Η ξανθιά του τελικού επέστρεψε στο twitter (vid)

Champions League: Η ξανθιά του τελικού επέστρεψε στο twitter (vid)
Η εντυπωσιακή ξανθιά Κίνσεϊ Βολάνσκι, που μπήκε στο γήπεδο σχεδόν γυμνή, στον τελικό του Champions League, επέστρεψε δυναμικά αυτή τη φορά μέσω twitter.

Η εντυπωσιακή ξανθιά Κίνσεϊ Βολάνσκι, που μπήκε στο γήπεδο σχεδόν γυμνή, στον τελικό του Champions League, επέστρεψε δυναμικά αυτή τη φορά μέσω twitter. Η Βολάνσκι που μέσα σε ένα βράδυ απέκτησε 2 εκατομμύρια followers είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ενημερώνει το κοινό της, παρά το γεγονός ότι της “κατέβασαν” το instagram. Έτσι μετά τον αποκλεισμό του λογαριασμού της στο instagram το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουνίου, η ξανθιά καλλονή επέστρεψε, αυτή τη φορά με νέο λογαριασμό στο twitter που ήδη μετράει 60.000 followers σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σε ανάρτηση της παρουσιάζει και το επίσημο αναμνηστικό έπαθλο του τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέροντας πως της το παρέδωσαν «στο αεροδρόμιο δύο παιδιά που εργάζονται στην UEFA»!

Η Βολάνσκι δικαίωσε έτσι τους χιλιάδες οπαδούς της που στα σχόλια τους υποστήριξαν πως η ΟΥΕΦΑ έπρεπε να την τιμήσει μαζί με τους πρωταγωνιστές του τελικού. Υπενθυμίζεται πως μετά την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο συνελήφθη και απελευθερώθηκε το πρωί της Κυριακής. Σε άλλη ανάρτηση της δημοσιεύει σχόλιο της για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της στο instagram.

Μάλιστα την ίδια ώρα καταγράφει την προσπάθεια της στο γυμναστήριο για να κρατήσει την φυσική της κατάσταση. «Οταν μέσα σε ένα βράδυ αποκτάς 2,5 followers τότε έχεις κάνει μία αμαρτία. Είναι μία συναισθηματική περιπέτεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments