Μedia

Αποτελέσματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών: Το κανάλι που προτίμησαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους

Αποτελέσματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών: Το κανάλι που προτίμησαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους
Αποτελέσματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών: Η "μάχη" της τηλεθέασης για τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ποιο κανάλι πήρε την πρωτιά.

Αποτελέσματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών: Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή εκατομμύρια πολίτες της χώρας, ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη των νέων δημοτικών και αυτοδιοικητικών Αρχών. Μετά το κλείσιμο της κάλπης, η “μάχη” μεταφέρθηκε από τα εκλογικά κέντρα στα… τηλεοπτικά στούντιο, με τις εκλογές να μονοπωλούν, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόγραμμα των ιδιωτικών σταθμών αλλά και της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις… τηλεοπτικές κάλπες, το αποτέλεσμα είχε έναν ξεκάθαρο νικητή. Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να πάρει την πρωτιά στις χθεσινές μετρήσεις, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 23.5%. Το κανάλι του Φαλήρου άφησε κατά πολύ πίσω του τους ανταγωνιστές του, καθώς στη δεύτερη θέση “τερμάτισε” ο Alpha με 12.3%. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 11.2%, με το κανάλι του Αμαρουσίου να είναι το τελευταίο με διψήφια ποσοστά, μπροστά από το Οpen TV (6.8%) και την ΕΡΤ (5.1%).

Συνοπτικά οι μετρήσεις τηλεθέασης

ΣΚΑΪ 23.5% Alpha 12.3% ANT1 11.2% Open TV 6.8% ΕΡΤ 5.1%

Στο δυναμικό κοινό, ο ΣΚΑΪ παρέμεινε πρώτος με ποσοστό 17.6%. Στη δεύτερη θέση ο Alpha με 11.4% και ακολούθησε ο ΑΝΤ1 (10.4%), το Open TV (6.6%) και η ΕΡΤ (3%).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments