Πολιτική

Εκλογές 2019: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας της Ένωσης Κεντρώων

Εκλογές 2019: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας της Ένωσης Κεντρώων
Εκλογές 2019: Η πρώτη και η τελευταία ήταν η θητεία του Αναστάσιου Μεγαλομύστακα στη Βουλή με την Ένωση Κεντρώων.

Εκλογές 2019: Η πρώτη και η τελευταία ήταν η θητεία του Αναστάσιου Μεγαλομύστακα στη Βουλή με την Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Επίσης, την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Σταύρος Καρβούνης.

Στο δελτίο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων αναφέρεται ότι «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Σερρών, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές». Όπως διευκρινίζεται, η απόφαση αυτή «ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας, αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη. Η προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο, για τα οποία και τον ευχαριστούμε, ήταν σημαντικά για την Ένωση Κεντρώων».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός, Σταύρος Καρβούνης, που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, απέστειλε επιστολή προς τους πολίτες στα ΜΜΕ, με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του από το κόμμα. «Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα», αναφέρει.

Επίσης, ευχαριστεί τον πρόεδρο του κόμματος «Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων. “Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments