Video

Survivor spoiler διαρροή 3/6/19: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό επεισόδιο (vid)

Survivor spoiler διαρροή 3/6/19: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό επεισόδιο (vid)
Survivor spoiler διαρροή 3/6/19: Τι αναφέρουν τα spoiler και η διαρροή για τις 3/6/19 για το ποια ομάδα θα κερδίσει στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor.

Survivor spoiler διαρροή 3/6/19: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor έχει ήδη ξεκινήσει και σήμερα θα παρακολουθήσουμε μια μεγάλη μάχη για την ασυλία. Ήδη η μαύρη ομάδα από το Σάββατο (1/6) έχει κερδίσει στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Οπότε, έχει ένα σημαντικό προβάδισμα. Στο χθεσινό επεισόδιο οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για τις προμήθειες. Νικητές μετά από έναν σκληρό αγώνα αναδείχθηκαν για ακόμη μια φορά οι «μαύροι».

Σήμερα το αγώνισμα είναι δύσκολο και ο στίβος απαιτητικός. Οι παίκτες του Survivor θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αν η μαύρη ομάδα πάρει τη νίκη, θα κάνει το 2-0 και θα στείλει στο Συμβούλιο του Νησιού τους άσπρους για την ψηφοφορία και την αποχώρηση η οποία θα γίνει βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Αν όμως οι μαύροι πάρουν σήμερα δυο νίκες και κερδίσουν αυτή την ασυλία στο συμβούλιο θα πάνε οι άσπροι και θα αποχωρήσει Έλληνας.

Όπως αναφέρουν τα spoiler και η διαρροή για σήμερα, νικήτρια θα αναδειχθεί η μαύρη ομάδα, που θα κάνει το 2-0. Έτσι οι άσπροι θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να βγάλουν από το Survivor κάποιον από τους αδύναμους παίκτες που τους κρατάει πίσω στα αγωνίσματα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments