Ζώδια

Ζώδια σήμερα (3/6/19): Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ζώδια σήμερα (3/6/19): Νέα Σελήνη στους Διδύμους
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρας (3/6/19). Τι επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Ζώδια σήμερα (3/6/19): Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Κάθε μήνα η Σελήνη θα βρεθεί στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο. Αυτή τη σύνοδο Σελήνης και Ήλιου ονομάζουμε Νέα Σελήνη. Μερικές φορές αυτή η σύνοδος δημιουργεί μια έκλειψη Ηλίου. Η επόμενη έκλειψη έρχεται στις 2 Ιουλίου. Μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, η Σελήνη επιστρέφει σπίτι της στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου. Στις 8 Ιουνίου περνά στην Παρθένο, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης της Νέας Σελήνης και την αρχή της φάσης του τετάρτου.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια καινούρια αρχή. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους λάμπει με φως που φέρνει κάθαρση. Τα δίδυμα γυρνούν αφηρημένα σαν ανεμοδείκτες στο δροσερό αεράκι. Αυτή είναι η μυρωδιά της ελευθερίας. Βλέπω μπλε μάτια να ηλεκτρίζουν τον ουρανό. Βλέπω υδράργυρο να τρέμει, ένα φτερό να προσπερνά. Βλέπω ζεστές νύχτες και γυμνά μπράτσα, γελαστές νεράιδες και βαμμένα λουλούδια. Ανοίξτε το μυαλό σας, εξερευνήστε το περιβάλλον σας. Πετάξτε προς έναν νέο προορισμό, μέσα ή έξω. Είμαστε σπινθηριζόμενοι σπόροι που σερφάρουν στον αέρα.

Μπορεί να τρεκλίζατε στα άκρα, να χορεύατε προς δύο ή περισσότερες πιθανές πραγματικότητας. Σε αυτή τη σύνοδο, επιλέξτε μία κατεύθυνση και προχωρήστε με θάρρος, με όλη σας την καρδιά. Δεν είναι η τελευταία ευκαιρία σας, αλλά είναι η τελευταία εύκολη ευκαιρία που σας δίνει η νέα Σελήνη.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Όλα βρίσκονται σε μόνιμη κίνηση. Το να φτάσεις στην ακινησία μέσα στη χαοτική, κυκλοτερή κίνηση μοιάζει γελοίο και αδύνατο. Αλλά σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη και στην επόμενη, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μας και οι Δίδυμοι δίνουν το καλύτερο μάθημα. Δείτε τον εαυτό σας σαν οντότητα που ενσωματώνει αυτή την αντίφαση: ακινησία στην κίνηση.

Γινόμαστε και είμαστε μονίμως. Για την ιδέα του γινόμαστε: Τι θα σήμαινε αν ξεκινούσαμε πάντα από τη μέση; Αν πειραματιζόμασταν με το να αποκηρύξουμε το δέλεαρ της αριστείας με το οποίο δελεάζουν τη σκέψη οι οριστικές αρχές και τα τέλη;

Συχνά η Νέα Σελήνη μας κάνει να νιώθουμε κούραση, αλλά όχι όταν συμβαίνει στους Διδύμους. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα γεμάτη και εξωστρεφής. Θα κάνουμε πολλά μέσα στην ημέρα. Σηκωθείτε νωρίς, κινητοποιήστε το σώμα σας, κάντε ένα τελετουργικό.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Βγείτε έξω στη φύση, βάλτε τα χέρια σας στο χώμα. Περάστε χρόνο με παιδιά για να βιώσετε τους Διδύμους στην πιο καθαρή τους μορφή: μια αφιλτράριστη ροή ερωτήσεων και αθωότητας. Μαζευτείτε με φίλους και με τα μέλη της κοινότητας και μοιραστείτε φαγητό.

Οι Δίδυμοι, με κυβερνήτη τον Ερμή τον αγγελιοφόρο, επικεντρώνονται στη συζήτηση και στην ανταλλαγή ιδεών. Είναι καιρός να συνδεθείτε και στραφείτε στους άλλους. Είναι καιρός να γράψετε και να συλλάβετε τις σκέψεις σας στο χαρτί ή σε ένα τραγούδι. Πάντα ενθαρρύνω τους αναγνώστες μου να διοχετεύουν τη δημιουργική τους ενέργεια, γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της θεραπείας και της επεξεργασίας. Αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας καλλιτέχνη, αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα δεν έχετε βρει το μέσο σας –γι’ αυτό έχω απόλυτη σιγουριά.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας συγγραφέα, σηκώστε απλώς το στυλό σας και γράψτε ό,τι σας έρθει στο μυαλό. Πολύ συχνά αφήνουμε τον φόβο μας για την αποτυχία ή τη μετριότητα να θολώσει τη δημιουργικότητά μας.

Οι ίδιοι αδικούμε τον εαυτό μας όταν αφήνουμε ψευδεις ιδέες να επέμβουν στη ροή. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν σχέσεις με στενούς φίλους και συγγενείς, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να σηκώνετε το τηλέφωνο ή να γράφετε στους αγαπημένους σας. Η επαφή με τον εαυτό και τους άλλους: αυτή η ανώτερη αίτηση των Διδύμων. Βγείτε έξω, νιώστε τον ήλιο στο δέρμα σας –μην απαρνείστε την ανθρωπότητά σας.

Επικεντρωθείτε στους ώμους, τα χέρια και στο τσάκρα του λαιμού σας. Φοράτε μοτίβα και μπλε αποχρώσεις. Παρατηρήστε πώς το βάθος της ανάσας σας υπαγορεύει μοτίβα σκέψης και αντίληψης. Αν είναι δυνατόν, βρείτε μια εξωτερική τοποθεσία όπου έχει δυνατό άνεμο και διαλογιστείτε εκεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments