Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (3/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (3/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (3/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (3/6/19). Kριός: Για άλλη μια φορά, αντιμετωπίζεις την ανάγκη να εστιάσεις το πάθος σου εποικοδομητικά κι ευχάριστα…. κι όχι αρνητικά. Παρόλο που είναι υπέροχο να υπάρχει μεγάλη ενέργεια, θα μπορούσες εύκολα να λειτουργήσεις με τρόπους που θα δημιουργήσουν ένταση ή αντιπαράθεση, αν δεν είσαι προσεκτική. Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει στην περίπτωση, που προσπαθήσεις να επιβάλλεις στον εραστή σου, κάποιο σχέδιο που σε εμπνέει και σ’ ενθουσιάζει Ίσως δεν χρειαστεί να είσαι τόσο επιθετική, για να κερδίσεις την έγκριση ή την υποστήριξή του.

Ταύρος: Ο ουρανός υποδεικνύει, ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο… ειδικά όταν πρόκειται για τον αγαπημένο σου. Θα μπορούσε να ωφεληθεί πολύ η σχέση σου, αν κάνεις κάτι ασυνήθιστο μαζί του ή απομακρυνθείτε και οι δύο από τη ρουτίνα που επικρατεί στη σχέση σας. Οι κοινές σας εμπειρίες, θα ενισχύσουν ή θα μετασχηματίσουν τη σχέση σας.

Δίδυμοι: Κάποια άτομα μπορεί να επηρεάσουν το συναισθηματικό σου κόσμο αυτή τη στιγμή, ειδικά αν θέλουν να προσφέρουν υποστήριξη ή συμβουλές που ίσως δεν ζήτησες. Μπορεί να είναι ένας γνωστός, που είναι αποφασισμένος να σου κάνει τον προξενητή. Μπορεί όμως, να είναι κι ένας στενός σου φίλος, που νιώθει υποχρεωμένος να μοιραστεί τις ερωτικές του εμπειρίες, μαζί σου. Εσύ προσπάθησε να μην επηρεαστείς από κανένα. Μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά θα δημιουργήσουν αθέλητα, επιπλοκές.

Καρκίνος: Από τη μία πλευρά, θα είσαι πρόθυμη να διατηρήσεις μια αρμονική ισορροπία στη σχέση σου, αλλά στη συνέχεια θ’ αποφασίσεις να φτάσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου στα άκρα και να δημιουργηθούν εντάσεις. Η επιθυμία σου να απαντήσεις ή να μοιραστείς περισσότερο την εικόνα μιας κατάστασης, θα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αποθαρρύνει τον εραστή σου ν’ ανοιχτεί… και θα αντιδράσει αμυντικά. Αν η συζήτηση έχει λιγότερο κατηγορηματικό ύφος από πλευράς σου, ίσως μπορέσετε να συνεννοηθείτε καλύτερα.

Λέων: Ένα ζήτημα που αφορά τον σεβασμό ανάμεσά σας, θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! Και θα είσαι εσύ αυτή που θα στενοχωρηθείς από τα λεγόμενά του. Θα μπορούσες ν’ αντιδράσεις σαν αγριόγατα και να αποδώσεις τα ίσα, αν πιστέψεις πως δεν εκτιμά τις προσπάθειές σου ή εκμεταλλεύεται τη γενναιοδωρία σου. Ωστόσο, υπάρχει μια ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά οι δυο σας, για όλα όσα είναι αναγκαία να ξεκαθαρίσουν.

Παρθένος: Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι πιο διαφανή από ό, τι πιστεύεις… αλλά αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο με πολλούς τρόπους. Ίσως πιστεύεις ότι έχεις δημιουργήσει έναν αποτελεσματικό τοίχο γύρω από τις σκέψεις και τα αισθήματά σου. Όμως είναι πιθανό ο εραστής σου, να μπορεί να προσθέσει δύο και δύο και να καταλάβει τί συμβαίνει μέσα σου. Αντί αυτό να το δεις σαν εισβολή στην ιδιωτική σου ζωή, δες το σαν ευκαιρία για να του μιλήσεις. Είναι καιρός να απελευθερώσεις, όσα έχεις κρατήσει καιρό μέσα σου!

Ζυγός: Η επιθυμία σου να κρατήσεις για τον εαυτό σου σκέψεις ή συναισθήματα θα έχει να κάνει με την επιθυμία σου να είσαι παρατηρητής για να δεις πώς θα εξελιχθεί, μια συγκεκριμένη κατάσταση στη σχέση σου. Μπορεί να είναι μια σοφή στρατηγική, καθώς θα μπορούσες να αποκτήσεις μια ακριβή προοπτική σχετικά με κάτι, που μέχρι τώρα υπέθετες. Η επιλογή να παρακολουθήσεις και να περιμένεις, μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ηρεμίας που θα διατηρήσει οποιεσδήποτε συζητήσεις ή ανταλλαγές, σε άνετο ή μη-αντιπαραβαλλόμενο έδαφος.

Σκορπιός: Θα σκέφτεσαι πολύ, αλλά θα λες λίγα αυτήν τη στιγμή, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Ίσως γνωρίζεις πως ένα ξαφνικό σχόλιο θα μπορούσε να διαταράξει μια αρμονική ισορροπία, που διατηρεί τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές μεταξύ σας. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσεις να πεις όσα σκέφτεσαι και όσα αισθάνεσαι. Προς το παρόν, μια μικρή απόσταση μπορεί να ωφελήσει τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.

Τοξότης: Η αίσθηση περιπέτειας ή, ενδεχομένως, η επιθυμία σου να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο στην ερωτική ζωή σου, θα έρθει σε αντίθεση με τον τρόπο σκέψης του αγαπημένου σου. Αντί να προσκολληθείς υπερβολικά στις παραδόσεις, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις την επιθυμία στον εραστή σου, να μάθει ή να εξερευνήσει. Είτε πρόκειται για ταξίδια είτε για να ξεκινήσετε μια κοινή πορεία σπουδών, θα μπορούσε να υπάρξει ένα συναρπαστικό πάθος, για να μοιραστείτε ιδέες που σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα.

Αιγόκερως: Θα επικεντρωθείς σε θέματα, που δεν αφορούν τα ερωτικά σου σήμερα. Επειδή έχεις να εξετάσεις πολλά θέματα σε άλλες περιοχές της ζωής σου, θα απομακρυνθείς από τον εραστή σου, με αποτέλεσμα ν’ αναρωτηθεί τί είναι αυτό, που κρατάς για τον εαυτό σου. Θα μπορούσες να βοηθήσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις, έχοντας ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας.

Υδροχόος: Η λογική θα υπαγορεύσει μια προοδευτική πορεία σε μια ερωτική διαταραχή στη σχέση σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εστιάζεις αποκλειστικά σε ό, τι είναι πρακτικό, βάση λογικής. Η διαίσθησή σου, αξίζει να έχει μια πιο δυνατή φωνή, ειδικά αν μπορεί να σου επισημάνει την προσοχή, στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είσαι περισσότερο συναισθηματική με μια ιδέα ή ένα σχέδιο. Μπορεί να μην το ακολουθήσεις, αλλά τουλάχιστον θα καθοδηγηθείς από αυτό που νιώθεις και πιστεύεις.

Ιχθύες: Παρόλο που παραδέχεσαι πως ο εραστής σου δεν είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τίποτα για να σε ευχαριστήσει, θα ωφεληθείς αν παραδεχτείς πως τα ελαττώματά του συμβάλλουν στη μοναδικότητά του και δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Οι βελτιώσεις που επιθυμείς για τη σχέση σου, δεν πρέπει να αφορούν μόνο τις αλλαγές του αγαπημένου σου. Πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου και να δεις τα ειλικρινά σου αισθήματα και τις πραγματικές σου προθέσεις. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments