Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Καρβάλιο λένε οι Άγγλοι

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Καρβάλιο λένε οι Άγγλοι
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σκοπό να κάνουν μερικές κινήσεις ακόμα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι μάνατζερ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά. Κάποιες περιπτώσεις καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ ορισμένοι μπαίνουν στη λίστα.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Καρβάλιο που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ. Το όλο θέμα ξεκίνησε από τους Άγγλους και αναδημοσιεύθηκε από το gavros.gr. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από την Μπενφίκα, έναντι 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

“Ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ζοάο Καρβάλιο. Ο 22χρονος Πορτογάλος της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και με σημερινό της δημοσίευμα η «Nottingham Post».

Ωστόσο στο άρθρο αναφέρεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κρούση για τον ποδοσφαιριστή μόνο όταν ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στην ομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Καρβάλιο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπενφίκα στους «ρεντς» με 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ για τη Νότιγχαμ ενώ σε 38 συμμετοχές που είχε πέτυχε τέσσερα τέρματα και έδωσε οκτώ ασίστ” αναφέρει το gavros.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments