Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το θέμα Καρβάλιο και ο «ρυθμιστής» Φορτούνης

Ολυμπιακός: Το θέμα Καρβάλιο και ο «ρυθμιστής» Φορτούνης
Στον Ολυμπιακό τσεκάρουν τον μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται εδώ και καιρό σε περίοδο μεταγραφών και τσεκάρουν τις επιλογές τους για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει των προκριματικών του Champions League αλλά και της νέας χρονιάς. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν έντονα στο Λιμάνι είναι αυτή του Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που είχε αποκτηθεί έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα, είναι στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτησή του, μόνο σε περίπτωση που ο Κώστας Φορτούνης τελικά πωληθεί σε άλλη ομάδα και δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Η Γουέστ Χαμ, άλλωστε, μοιάζει διατεθειμένη να καταθέσει μια σημαντική πρόταση αγοράς για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και στο λιμάνι επιθυμούν για αυτό το ενδεχόμενο να επιδείξουν τα κατάλληλα αντανακλαστικά. Αν, λοιπόν, στο τέλος παραχωρηθεί ο ηγέτης τους, τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθούν άμεσα για τον Καρβάλιο, χρίζοντάς τον στην ουσία ως «αντί-Φορτούνη».

Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Χασάν

Ο 26χρονος Αιγύπτιος διεθνής άσος αποχαιρέτησε μέσω social media τον Ολυμπιακό και έκλεισε το ερυθρόλευκο κεφάλαιο της καριέρας του.Ο υψηλόσωμος φορ μέτρησε συνολικά 32 συμμετοχές με τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 15 τέρματα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχαρίστησε άπαντες στην οικογένεια της ομάδας και έκανε ειδική αναφορά στους οπαδούς που «με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο». Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα…»!

View this post on Instagram

I would like to say thank you to everyone at Olympiacos for everything we shared since day one, and a special thank you to the fans who have always supported me on and off the pitch. I wish you all the best and I will miss you all… I will always be supporting you .. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα… ⚪️🔴

A post shared by Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments