Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Ρολ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Ρολ
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Μίχαελ Ρολ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΚΑΕ θέλει να δει και πάλι το σύλλογο στις πρώτες θέσεις της Euroleague. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που οι “πράσινοι” θέλουν να ενισχυθούν είναι στην περιφέρεια. Την φετινή σεζόν δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που έλειψε ένα μεγάλο σουτ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Μίχαελ Ρολ που αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Το δημοσίευμα της σελίδας “newspao.gr” αναφέρει χαρακτηριστικά: “;Oπως αναφέρει το Sportando, ο Μάικλ Ρολ αναμένεται να αφήσει τη Μακάμπι και μεταξύ τον ομάδων που παρακολουθούν τον παίκτη είναι και ο Παναθηναϊκός. Ο Ρολ διαθέτει εξαιρετικό σουτ, μπορεί να δώσει λύσεις σε σκορ και δημιουργία, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments