Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης δίνει το τελικό “ΟΚ” για τις μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης δίνει το τελικό “ΟΚ” για τις μεταγραφές
Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καμία μεταγραφική κίνηση αν πρώτα δεν πάρει την έγκριση του Γιώργου Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει στόχο να μπουν για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ του συλλόγου. Αυτή είναι η επιθυμία του Ρασβάν Λουτσέσκου που έχει ζητήσει την παραμονή όλων των βασικών παικτών.

Ο Γιώργος και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρουμάνο τεχνικό για το έργο που έχει δείξει όσα χρόνια βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι σιχυροί άντρες της ΠΑΕ θέλουν να του δώσουν όλα όσα χρειάζεται για να συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα σε τίτλους. Τουλάχιστουν αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα Metrosport.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Metrosport

“Είναι δεδομένος ο σεβασμός που δείχνουν ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Είναι σαφές, μετά από το προχθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ που παραθέσαμε στη «Μ» για τον Λουτσέσκου και τα «θέλω» του στον ΠΑΟΚ, πως η οικογένεια θέλει να τον ικανοποιήσει. Εξ ου και η επιβεβαίωση που ήρθε από τον γιό του μεγαλομετόχου.

Θυμίζω πως ο ρουμάνος τεχνικός ζήτησε και εξακολουθεί να ζητά την παραμονή όλων εκείνων των παικτών που συμμετείχαν στην προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται. Έμεινε ο Βαρέλα, ζητά να μείνουν και οι Σάκχοφ – Κάνιας, θέλει να γίνει προσπάθεια ακόμη και για τον Τόσκα. Οι δικές του εισηγήσεις των Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλου έγιναν δεκτές.

Ωστόσο την τελική έγκριση για κάθε νέα μεταγραφική κίνηση την έχει ο Γιώργος Σαββίδης. Και φυσικά ο μεγαλομέτοχος. Όλοι οι ατζέντηδες που έχουν εισηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα παίκτες στον ΠΑΟΚ, ακούν από τους επιτελείς της ΠΑΕ, να τους λένε την ίδια φράση: «Ο Γιώργος Σαββίδης θα αποφασίσει οριστικά και θα δώσει την τελική έγκριση», αναφέρει το δημοσίευμα της Metrosport

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments