Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Συγγρού λόγω έργων

Κίνηση στους δρόμους: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Συγγρού λόγω έργων
Κίνηση στους δρόμους: "Μπλοκαρισμένα" τα οχήματα που κινούνται στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους: Με ρυθμούς χελώνας κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή την ώρα στη Λεωφόρου Συγγρού, εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επιδιόρθωση βλαβών στο οδόστρωμα το οποίο έχει υποστεί καθίζηση. Λόγω των έργων η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, ενώ σύμφωνα με την τροχαία μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις και από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εκ των κυρίων οδικών αρτηριών της Αθήνας, θα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες, καθώς τόσο είναι το διάστημα που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα έργα στο οδόστρωμα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή» εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο. Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play