Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες (pics)

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες (pics)
Ένας άνδρας τραυματίστηκε από τα πυρά, ενώ δύο άτομα ακόμα τραυματίστηκαν εξαιτίας του πανικού που επικράτησε κατά την εκκένωση του εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ.

Ένας άνδρας τραυματίστηκε όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί μέσα σε εμπορικό κέντρο στο Torrance του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα από πυροβολισμό στον λαιμό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος δεν είχε βέβαιο αν έχει απομακρυνθεί από το εμπορικό κέντρο. Η αστυνομία του διέταξε την εκκένωση του κτηρίου, καθώς διεξάγεται έλεγχος από μαγαζί σε μαγαζί, καθώς και σε όλους τους πιθανούς χώρους που θα μπορούσε να βρει κρυψώνα ο δράστης.

Συγγενείς ατόμων που βρίσκονταν τη στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο, δήλωσαν ότι πολλά άτομα, μεταξύ τους και παιδιά, αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγια και να καλυφθούν, μέσα στα καταστήματα.

Αναφέρθηκαν τουλάχιστον δύο τραυματισμοί από αυτοκίνητα, καθώς η εκκένωση του εμπορικού κέντρου γινόταν δίχως συντονισμό και σε συνθήκες απόλυτου πανικού. Όπως αναφέρει η αστυνομία του Λος Αντζελες, ο ύποπτος είναι άνδρας, ηλικίας 20 με 25 ετών, με ξυρισμένο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments